През цялата си 33-годишна история, стратегията на  Интернешънъл Асет Банк

...
През цялата си 33-годишна история, стратегията на  Интернешънъл Асет Банк
Коментари Харесай

Интернешънъл Асет Банк АД продължава да прилага отстъпка в референтната стойност на 6M EURIBOR при формиране на лихвата за своите кредитополучатели

През цялата си 33-годишна история, тактиката на  Интернешънъл Асет Банк АД е да ръководи финансите в партньорство с клиента.

В актуалните динамични времена на продължителна възходяща инфлация и повишение на лихвения % от страна на Европейска централна банка, водена от партньорска политика към клиентите,  доверили й бизнеса, плановете и парите си, Интернешънъл Асет Банк АД и през месец септември ще продължи своята политиката при олихвяването на заеми да ползва отстъпка по отношение на оповестената референтна стойност за 6M EURIBOR .

За интервала 01.08.2022 - 31.08.2022 Интернешънъл Асет Банк АД взе решение и приложи отстъпка в размер на 0.66 от публично котираната стойност на 6M EURIBOR.

За интервала 01.09.2022г.-30.09.2022г. Интернешънъл Асет Банк АД взе решение и ще ползва отстъпка в размер на 0.33 от публично котираната стойност на 6M EURIBOR.

Интернешънъл Асет Банк постоянно е била благонадежден сътрудник на клиентите си, по тази причина и в този момент, в тази тежка за всички макроикономическа обстановка Банката продължава своята поддръжката към тях.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР